Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Magazijn & Facilitair

Alles voor een opgeruimd magazijn Laat mij zien!
Hieronder vindt je alle producten die geassocieerd worden met "test".

Melktest vloeistof 1 liter
Aanbieding
Melktest vloeistof 1 liter
Melktestvloeistof voor het aantonen van hoogcelgetal in de melk bij koeien. Bij meer dan 400000 cellen per ml melk word het mengsel slijmerig. Hoe slijmiger het mengsel des te hoger het celgetal.  
€ 8,95 € 7,25
Op voorraad
Mastitis Testvloeistof 500 ml
Aanbieding
Mastitis Testvloeistof 500 ml
De ultieme vloeistof om de niet direct zichtbare mastitis zichtbaar te maken. Door de mastitis test vloeistof aan de melk in de mastitis test schaal  toe te voegen zal de melk van het geïnfecteerde kwartier gaan vlokken.  Ideaal bij koeien met een verhoogd celgetal om te controleren welk kwartier de boosdoener is.
€ 8,95 € 7,49
Niet voorradig


Merken waar wij mee werken

Onze visie

Als eigenaar van een bedrijf wilt u zo fijn en efficiënt mogelijk kunnen werken. Naar onze mening heeft u daar goede leveranciers voor nodig om het bedrijfsproces ongestoord te kunnen laten verlopen. Wij staan voor producten van zeer goede kwaliteit en snelle leveringen zo dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten. Bij ons staat dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Bij het bepalen van ons assortiment en advies bij verkoop staat het belang van dier, mens en milieu voorop.
Bekijken

Onze laatste blogberichten

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden Wanneer je koe of paard last heeft van ongedierte als vliegen, dazen of muggen, dan wordt het dier daar heel onrustig van. Ook kan ongedierte ziekten overbrengen of beschadigingen op de huid veroorzaken waar een paard of koe veel last van kan zijn....

2022-01-27