Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Vis

Weergave:

Vis Benodigdheden Vijver

Een gezonde vis begint met goed visvoer. Goed vissenvoer is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op het soort vis. Vijvervissen hebben andere voeding nodig dan aquariumvissen. Goudvissenvoer en visvoer voor tropische vissen bevatten andere voedingsstoffen, omdat elk type dier zijn eigen behoeften heeft. Koop dus niet zo maar vissenvoer in de veronderstelling dat het ene type net zo goed is als het andere. Aan de kwaliteit zal het niet liggen, maar aan de samenstelling des te meer. Heb je een vijver vol prachtige koi karpers? Dan bent u bij Haskom aan het juiste adres voor al uw koi karper voer! 

Visvoer voor Koikarpers

Op zoek naar koivoer? Met een uigekiende samenstelling van de beste kwaliteit zorgt speciaal koivoer ervoor dat deze vis de beste verzorging krijgt. Een koi eet het liefst de hele dag kleine hoeveelheden. Dat bootst u het beste na met koivoer. Een korrelvorm heeft een hogere voedingswaarden dan sticks en vlokken. Koivoer in de vorm van sticks en vlokken zijn vaak wel lichter verteerbaar dan korrels. Goed koivoer draagt bij aan de groei of een betere weerstand van de vis.

Vijverkorrels Kopen

Maar ook voor visvoer voor andere vijvervissen kunt u prima bij ons terecht. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit vijverkorrels en die koopt u in handige verpakkingen van 5 kilogram. Wanneer u uw vissen wilt voeren, let dan op de dosering. Teveel visvoer kan het water vervuilen en als het niet opgegeten wordt, kan het gaan schimmelen. Pas de hoeveelheid vijverkorrels aan, aan de hoeveelheid en soort vijvervissen die u heeft. 

Visvoer Kopen bij Haskom

In ons assortiment visvoer vindt u diverse soorten voer voor verschillende soorten vissen. Zoekt u iets specifieks of heeft u een vraag hierover, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en denken met u mee naar een passende oplossing. 

Tip: Kijk ook eens bij onze afdeling Werkkleding!


Laatst bekeken producten