Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Huisdieren/ Hond

Hond

Filter
Resultaten
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
PoopyGo Dispencer inclusief 15 zakjes
Aanbieding
PoopyGo Dispencer inclusief 15 zakjes
Hondenpoep is een probleem van iedere hondenbezitter. Opruimen is een must, maar ga dan wel voor milieubewust! Gebruik daarom PoopyGo biologisch afbreekbare poepzakjes en draag zo bij aan een groenere, schonere wereld. PoopyGo, de beste keuze voor het milieu! Dispenser inclusief 1 rolletje à 15 zakjes Deze mooie dispenser is gevuld met 1 rolletje (15 zakjes) PoopyGo poepzakjes.     Met lavendelgeur     Biologisch afbreekbaar     Voor honden van alle groottes Klik hier voor het nabestellen van de PoopyGo poepzakjes. De biologisch afbreekbare PoopyGo poepzakjes: groter, sterker, beter voor het milieu en bovendien erg handig in gebruik. De poepzakjes bevatten een frisse lavendelgeur, waardoor de zakjes heerlijk ruiken. Dankzij het formaat passen ze in alle dispensers, ideaal dus om overal mee naartoe te nemen.
€ 3,05 € 2,49
Niet voorradig

Hond Verzorging en Benodigdheden

Een hond is één van de meest populaire huisdieren naast de kat. Een hond kenmerkt zich door zijn trouw en liefde voor zijn baas. Een goed getrainde hond is een kameraad waar je heel lang van zult genieten. U kent vast wel mensen die hun trouwe viervoeter haast als een kind behandelen of enorm missen nadat het beestje naar de eeuwige jachtvelden is gegaan. Niet verwonderlijk want u kunt u erg hechten aan een hond. Een hond staat garant voor plezier, gezelschap en een gezonde dagelijkse wandeling. Veel mensen hebben een hond om eenzaamheid tegen te gaan. Een rondje door de buurt of in het park met uw viervoeter en u hebt gegarandeerd een praatje met een mede hondenbaas. 

Goed voor uw hond zorgen is dan ook heel belangrijk. Met goeie voeding, veilige riemen en tuigjes voor in de auto en uiteraard een mini-apotheek om veel voorkomende kwaaltjes bij de hond op te kunnen lossen. Bij Haskom vindt u een uitgebreid assortiment van producten die u nodig zult hebben om uw hond gezond en tevreden te houden. 

Hondenvoeding Kiezen

Waarschijnlijk het belangrijkste deel van de verzorging van de hond is de voeding. U kunt kiezen uit natvoer of droogvoer. Beiden hebben voor- en nadelen. Natvoer levert vaak mooie ontlasting en wordt over het algemeen iets beter verdragen dan droogvoer. Droogvoer kunt u makkelijk doseren en wanneer u aangepaste voeding voor uw hond moet aanschaffen, levert droogvoer vaak datgene dat u nodig hebt. Naast voeding zijn er ook snacks. Net als bij de mens moet een hond niet te veel snacken. Maar kleine brokjes of staafjes zijn ideaal om uw hond mee te trainen of om een medicijn in te verstoppen. Kies de snacks met zorg en wissel af en toe af voor de broodnodige variatie. 

Hondenverzorging Kopen

Hondenverzorging bestaat veelal uit een kam en/ of een borstel, hondenshampoo en vlooienbestrijding. Dat laatste is heel belangrijk, want vlooien beperken zich niet alleen tot de hond. Ook teken kunnen behoorlijk vervelend zijn. Controleer uw hond regelmatig en gebruik bijvoorbeeld druppels of een vlooienband om deze plagen tegen te gaan. Let er bij de aanschaf van shampoo goed op dat het specifiek voor de hond is. Mensenshampoo heeft een verkeerde pH en kan de huid van de hond gaan irriteren. 

Benodigdheden Hond Kopen

Al met al bent u bij Haskom aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor je hond, maar ook voor uw kat. Wij zijn echte dierenliefhebbers en selecteren onze producten zorgvuldig. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, via het contactformulier of per e-mail. 


Laatst bekeken producten