Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Veehouderij

Veehouderij

Weergave:
 

Producten en Hulpmiddelen voor de Veehouderij

Nederland is altijd al en een agrarisch land geweest. Landbouw en veeteelt zijn de ruggengraat geweest in de opbouw en bloei van onze economie. Op dit moment bijvoorbeeld, gaat jaarlijks zo’n 75% van de vleesproductie in Nederland naar het buitenland. Als veehouder bent u een belangrijke spil in deze handel en goed voor uw dieren zorgen is op meerdere fronten van groot belang. In de categorie Veehouderij in onze webshop hebben we alle producten samengevoegd die u als moderne veehouder van dienst kunnen zijn. Geen eindeloos gezoek op het internet of wachten op bestellingen uit de winkel. Gewoon alles overzichtelijk op één plek. 

Veehouderijproducten Kopen

Veehouderij draait niet alleen om productie. Het begint bij gezonde beesten en een gezond bedrijf. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan producten om uw dieren veilig, gezond en schoon te houden. Denk hierbij aan veeherkenning, bolussen en diverse medicamenten die handig zijn om in huis te hebben wanneer u zelf uw beesten wilt verzorgen en behandelen. Voor klauw verzorging artikelen hebben we o.a. hoefmessen en klauwlijm, maar ook voetbadmiddelen als formaline, kopersulfaat, zinksulfaat en speciale tape. 

Kalveropfok Producten

Een goede ontwikkeling van het kalf garandeert u met hoogwaardige producten. In ons assortiment kalveropfok vindt u een ruime keuze aan verschillende producten die bijdragen aan een goede jongveeopfok. Omdat wij het belangrijk vinden dat u de beste kwaliteit in huis haalt, houden wij nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in de gaten die ons in staat stellen om een gedegen assortiment én advies te kunnen leveren. 

Veehouderij Advies en Verkoop

Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van veehouderij, adviseren wij u graag over wat u nodig zou kunnen hebben als veehouder en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij houden de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen goed in de gaten en onderhouden nauw contact met onze klanten en leveranciers om op die manier een degelijke kwaliteit qua producten en een eerlijk advies te kunnen leveren. Zo krijgt u als klant de beste service én de beste kwaliteit veehouderij producten. Dat is kwaliteit van HasKom.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan nimmer persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Geachte bezoeker,

In verband met vakantie is de levertijd langer dan u van ons gewent bent.
In week 31, 32 en 33 zal de levertijd circa 3-5 werkdagen zijn.

Voor exacte levertijden kunt u bellen of een Whatsapp sturen naar 06-51760335

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Team HasKom