Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Huisdieren

Huisdieren

Weergave:

Huisdieren

Hebt u huisdieren? Dan bent u in goed gezelschap! Maar liefst 47,7% van de Nederlanders heeft een huisdier. Dit is goed voor 3,8 miljoen huishoudens die samen maar liefst 27,3 miljoen gezelschapsdieren hebben. Honden en katten spannen daarin de kroon: 23,4% heeft een kat en 17,8% van die huishoudens heeft een hond. Al met al zijn huisdieren erg populair en geven ze ons veel plezier en gezelschap. Goed voor onze huisdieren zorgen is dan ook prioriteit. Met goeie voeding, toegespitst op de behoeften van het dier, leuke speeltjes om ze te vermaken en - mocht het nodig zijn - medicamenten om uw huisdier gezond te houden. Bij HasKom Agro & Facility vindt u dit alles en meer. 

Hondenvoer Kopen

Wij houden van honden en zijn trots op het assortiment honden producten dat we op de webshop hebben. We selecteren deze producten met zorg en letten hierbij ook op de nieuwste inzichten als het gaat om hondenverzorging en speeltjes. Alles voldoet aan veiligheidsnormen en de eisen die dierenartsen stellen aan zelf medicatie voor uw huisdier. 

Katten Benodigdheden Bestellen

Een kat op schoot reduceert de stress aanzienlijk. Dit is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Een goede verzorging van uw kat of poes is dan ook erg belangrijk, want een gezonde kat is een tevreden kat. Ook hier letten we er op dat al onze producten voldoen aan de moderne eisen en inzichten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van wat u bij ons koopt. 

Knaagdieren Producten Kopen

Knaagdieren als muizen, konijnen of hamsters zijn erg leuke kameraadjes voor uw kinderen (of voor uzelf!). Ze zijn makkelijk in onderhoud en geven gezelligheid en afleiding. Maar het maakt nogal verschil welk voer ze nodig hebben en wat voor verzorging het beste is. De diverse producten voor knaagdieren vindt u onder deze categorie. Alles van voeding tot kooi en drinkfles en bedding. 

Kip en Vogel Verzorging 

Ook kippen en vogels verdienen onze aandacht. Met handige voerbakken, warmtelampen voor kuikens en uitgekiende zaadmengsels zorgt u er voor dat ze gezond en gelukkig zijn zodat u lang plezier zult hebben van uw vogels of kippen. 

Huisdieren Benodigdheden Kopen

Dus heeft u huisdieren? Een hond, cavia of een vis? Het maakt ons niet uit, alle huisdieren verdienen het beste wat er is. En hierin hebben we een mooi assortiment van opgenomen op de webshop. De beste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen bij HasKom Agro & Facility.


Laatst bekeken producten