Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Huis en Tuin/ Meststoffen

Meststoffen

Filter
Resultaten
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Fertigreen Korrelkalk 15% MgO 25 kg
Aanbieding
Fertigreen Korrelkalk 15% MgO 25 kg
Magnesiumhoudende gekorrelde kalkmeststof Fertigreen® Korrelkalk is een kwaliteitsvolle magnesiumhoudende gekorrelde kalkmeststof voor groentetuin, siertuin, gazon en boomgaard. Zorgt voor een betere bodemstructuur en een ideale zuurtegraad van de bodem. Fertigreen® Korrelkalk bestaat uit calcium en magnesium. Calcium heeft een positieve invloed op de bodemstructuur. Magnesium is essentieel voor de bladgroenwerking en zorgt  tevens voor een gezonde groene kleur van de bladeren. Verhoogt de pH : een optimale zuurtegraad van de grond bevordert een betere opname van voedingsstoffen zoals stikstof, fosfor, kalium, etc. Tegelijkertijd wordt hierdoor de plantengroei bevorderd. Fertigreen® Korrelkalk is eenvoudig strooibaar en wordt gekenmerkt door zijn zeer goede oplosbaarheid. Een snelle werking is dan ook gegarandeerd.
€ 13,95 € 10,50
Niet voorradig
Floranid meststof met onkruidverdelger 3 kg
Aanbieding
Floranid meststof met onkruidverdelger 3 kg
COMPO Floranid Gazonmeststof Plus Onkruidbestrijder Voedt het gras en verhoogt de weerstand Voor een diepgroen gazon in 7 dagen Met doeltreffende onkruidbestrijder Gelijkmatige groei TOEPASSING: Pas het product maximaal 1 x per 12 maanden toe (van mei tot augustus) op een gevestigd gazon of grasland. - Maai het gazon. - Wacht 3 tot 4 dagen voor je gazon te behandelen met Floranid Onkruid zodat het onkruid voldoende blad heeft gevormd. - Strooi op een dauwvochtig gazon bij groeizaam weer zodat de korreltjes aan het onkruid blijven kleven. De activiteit wordt bevorderd door voor de fotosynthese gunstige weersomstandigheden (temperatuur en licht). Dit product bevat twee systemische bladherbiciden. Deze worden getransporteerd in de volledige plant en zorgen voor de vernietiging van zowel bovengrondse als ondergrondse delen van de behandelde eenjarige planten. - Niet overlappend strooien of overdoseren. - Het betreden van de behandelde oppervlakte moet vermeden worden gedurende een minimumperiode van 24 uur na de behandeling. - Strooi wanneer de eerste 24 uren geen regen verwacht wordt om afspoeling van het product op het onkruid te voorkomen.  - Na 1 tot 2 dagen het gazon water geven. - Wacht ongeveer 4 tot 5 dagen na toepassing vooraleer opnieuw te maaien. Wacht tot na deze maaibeurt om het gazon als speelruimte voor kinderen te gebruiken. - De eerste 3 maaioverschotten na toepassing niet aan dieren voederen. Het product enkel gebruiken indien het gazon gelijkmatig is aangetast door eenjarige tweezaadlobbige onkruiden. In geval van ongelijkmatige aantasting door eenjarige tweezaadlobbige onkruiden of indien meerjarige tweezaadlobbige onkruiden aanwezig zijn, dienen de daarvoor erkende producten tegen deze onkruiden plaatselijk te worden toegepast. Het product werkt niet wanneer het wordt toegepast op de grond en het verhindert de kieming van zaden niet. Het is dus niet zinvol om het product preventief toe te passen op een oppervlakte zonder onkruiden. 30 g/m² (3 kg per 100 m²) te strooien met behulp van een strooiwagen (zie hieronder). Draag geschikte handschoenen. Strooiinstellingen (30 g/m²) Gardena 410     4-4,5 Gardena 415, 425     3,5 Gardena 300, 430     3 Gardena 433, 435, 500, 800     1 Gloria 220/221S, Streuboy M/S     4,5-5 Rotina     4 Wolf WE 500, WE 45     4,5 Wolf WE 250, WE 251     4 Wolf WE 252     3,5-4 Wolf WE 330     3 Wolf Perfekt 430, WE 412     7-8 Raadpleeg eveneens de gebruiksaanwijzing van de strooiwagen. Het middel kan op zijn vroegst 1 jaar na het opkomen van het gras worden gestrooid. Een of twee dagen na toepassing moet het gras met water besproeid worden. Na de eerste keer maaien mag het behandelde gazon als speel- en ligweide gebruikt worden.
€ 28,65 € 25,95
Op voorraad

Meststoffen Kopen bij Haskom

Breng uw tuin weer tot leven en geniet van een groen gazon, fleurige bloemen en bomen die welig tieren. Een goed onderhouden en gezonde tuin is iets waar u het hele jaar door plezier van hebt. Geef daarom de planten in uw tuin ook de voeding die ze nodig hebben. Op die manier kunnen ze goed de kou, hitte, regen én ziektes doorstaan. Bij Haskom vindt u de meststoffen die uw planten nodig hebben. Zo hebben we gazonmest, maar ook kunststof korrels voor algemeen gebruik. Maar wilt u niet heel veel verschillende meststoffen kopen? Bekijk dan eens ons Fertisol Basis op basis van kippenmest. Deze meststof is geschikt voor gazons, siertuin, moestuin, fruit, rozen, bol- en knolgewassen. Zo'n beetje uw hele tuin kunt u met dit product voorzien van extra voedingsstoffen. 

Meststoffen voor een Gezonde Tuin

Mest levert voedingsstoffen voor planten en bomen die ze nodig hebben om goed te kunnen groeien en bloeien. Een gezond gazon is bijvoorbeeld sterk genoeg om onkruid en mos weinig kans te geven en zal na lange droogte gemakkelijk weer opveren. En uw hortensia's en rozen bloeien rijker en langer wanneer ze voldoende voedingsstoffen krijgen. Zorg daarom dat u altijd een zak meststof in huis hebt zodat u op de verschillende momenten in het jaar uw tuin dat beetje extra kunt geven. 

Meststoffen Online Bestellen

Om die goeie kwaliteit (kunst-) mest in huis te halen hoeft u uw huis niet uit. Bestel dit gemakkelijk vanuit het comfort van uw huis online en wij zorgen dat u het in principe de volgende dag al in huis hebt. En heeft u vragen, opmerkingen of toch een klacht? We horen het heel graag van u. Bij Haskom bent u namelijk geen debiteurnummer, maar een klant en die is koning. We denken graag met u mee en zoeken net zo lang naar een oplossing totdat u tevreden bent. We staan u ook graag te woord wanneer u meer informatie over onze producten wilt of een grote bestelling wilt plaatsen. U kunt ons bereiken via het contactformulier, per telefoon of via onze chat service, rechts onderin op deze pagina. 

Dus zoekt u hoge kwaliteit meststoffen of heeft u producten nodig op het gebied van techniek? We zijn er zeker van dat u bij Haskom zult slagen! 


Laatst bekeken producten