Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Kat

Weergave:

Kat Benodigdheden en Verzorging

Katten zijn ontzettend populaire huisdieren. Veel huishoudens hebben er zelfs meer dan één. Katten zijn plezierig om te hebben omdat ze gezelligheid en aanspraak geven. Maar ze zijn ook zelfstandig en hoeven niet uitgelaten te worden zoals een hond. Dit geeft de eigenaar meer vrijheid om overdag bijvoorbeeld naar werk te gaan. Met een kattenbak of een kattenluikje kan de kat zijn of haar behoefte doen zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn of een uitlaatservice hoeft in te schakelen.

Katten hebben niet veel nodig als het gaat om verzorging, maar dat betekent niet dat ze geen verzorgng nodig hebben. Bij ons vindt u een ruim assortiment met producten speciaal voor de kat om er voor te zorgen dat ze gezond en energiek blijven. De juiste voeding, een borstel, een kattenbak met grit en een paar middeltjes tegen veelvoorkomende kwaaltjes en u hebt alles wat u nodig heeft voor uw kat. 

Kattenvoer Kopen

Kattenvoer koopt u in natte of droge vorm. Het is maar net waar uw eigen voorkeur naar uit gaat. Katten zijn berucht om hun kieskeurigheid dus het kan zo maar zijn dat u een tijdje moet experimenteren met welke voeding uw kat het lekkerst vindt. Kattensnoepjes zijn leuk om in huis te hebben, maar ze mogen geen vervanging zijn voor gezonde voeding. Net als bij mensen. U kunt een kat wel wat trucjes aanleren, maar echt trainen zoals men een hond traint, dat wordt hem waarschijnlijk niet. Haal dus kattensnoepjes in huis waar u er af en toe eentje van geeft. De rest van de energie haalt een kat gewoon uit de voeding. 

Kattenverzorging Benodigdheden

Qua verzorging van een kat heeft u een eventuele kattenbak en grit nodig als u de kat niet naar buiten wilt laten gaan. Een borstel om losse haren weg te halen kun je ook aanschaffen, maar katten zijn van zichzelf erg schoon en likken de meeste losse haren zelf al weg. Alleen langharige katten moeten echt geborsteld worden. Voor de rest kunt u uw kat borstelen omdat hij of zij en uzelf dit er prettig vindt. Een krabpaal voorkomt dat de nagels te lang worden en een vlooeienband is aan te raden om vlooien tegen te gaan. En hiermee heeft u de verzorging van een kat zo'n beetje compleet. Het is afhankelijk van uw kat wat u verder nog zou willen hebben, maar dat is dus heel persoonlijk. 

Speeltjes voor de Kat

Wat er leuk is, zijn speeltjes voor je kat. Hiermee wakkert u het jagersinstinct van de kat aan en houdt u uw kat actief als die verder niet naar buiten gaat. Leuke speeltjes gaan niet snel kapot en hebben iets weg van een prooi die uw kat graag zou op willen jagen. 

Benodigdheden Kat Kopen

Bent u op zoek naar goede producten voor uw kat? Dan bent u bij Haskom aan het juiste adres. Alles wat u nodig zou hebben voor uw huisdier, of dat nu een hond, kat of knaagdier is, hebben wij in onze webshop. Kijk gerust dus even rond! 


Laatst bekeken producten