Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Huisdieren/ Kip en Vogel

Kip en Vogel

Filter
Resultaten
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Afdekkap voor Warmteplaat 30x30
Afdekkap voor Warmteplaat 30x30
Een fantastische oplossing voor een bekend probleem! Warmteplaten worden vuil, omdat kuikens op de warmteplaat kunnen springen. Met deze nieuwe afdekkap voor uw warmteplaat is dit probleem voorgoed opgelost. De vorm van de afdekkap zorgt ervoor dat de kuikens die op de warmteplaat willen springen er direct weer afglijden. De kap is heel eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. De kap is gemaakt van doorzichtig kunststof (PET) en is ZEER sterk. Na gebruik is de kap eenvoudig af te spoelen met heet water om stofresten te verwijderen. De warmteplaat afdekkap is geschikt voor het nieuwe model Comfort Warmteplaat (model 2013) en is een prachtige accessoire. Verkrijgbaar voor elke maat warmteplaat. Deze afdekkap is geschikt voor de modellen WP-30 en WP-30R. Warmteplaat niet inbegrepen.  
€ 8,75
Niet voorradig
Bajonetdrinker 1,5 liter
Bajonetdrinker 1,5 liter
Een bajonetdrinker is een van de meest populaire drinksystemen voor pluimvee. Gemakkelijk bij te vullen, zowel op de bodem als hangend aan een koord te positioneren en zeer eenvoudig te gebruiken door de kippen. Bovendien is deze Olba-variant voorzien van extra bescherming tegen UV-straling. De materiaalkeuze maakt deze drinkbak zeer goed bestand tegen vrieskou. Zowel in zomer als winter verzorgt deze bajonetdrinker dus probleemloos het drinkwater voor al uw pluimvee. Pluspunten Bajonetdrinker Rood 1.5L met handgreep     Betrouwbare solide bajonetsluiting     Simpel bij te vullen     Extra stevig PP-Copolymeer, (bijna) onbreekbaar!     Eenvoudig op te hangen     Overzichtelijke capaciteitsindicatie Vers drinkwater is van levensbelang voor pluimvee. De bajonetdrinker biedt de kippen een eenvoudige toegang tot vers drinkwater. Gemaakt van extra sterk PP-Copolymeer Een goed drinksysteem is betrouwbaar, kan tegen een stootje en gaat lang mee. De bajonetdrinkers van Olba doen precies dat. Dankzij de UV-beschermende eigenschap die we toevoegden aan het kunststof zijn ze ook na jaren van gebruik nog net zo robuust en sterk. Bovendien maakten we deze bajonetdrinker van PP-Copolymeer, dat vele malen sterker is dan normaal PP. Zeker tijdens een koude winter heeft normaal PP een grotere kans op breuk en gaat het snel stuk. Deze rode bajonetdrinker met een inhoud van 1.5L heeft daar gelukkig geen last van en kan tegen een stootje. De bodem en de cilinder zijn door middel van een bajonetsluiting aan elkaar bevestigd. Een erg stevige bevestiging die niet zomaar uit elkaar kan vallen. Het vullen van de drinker is zeer eenvoudig; ontgrendel de bajonetsluiting, zet de drinkbak op de kop, vul deze met water en vergrendel de drinker opnieuw met behulp van de bajonetsluiting. De drinker is zowel op de bodem te gebruiken als hangend.
€ 2,25
Niet voorradig
Bajonetdrinker 12 liter
Bajonetdrinker 12 liter
€ 9,95
Niet voorradig
Flesautomaat plastic 1 liter
Aanbieding
Flesautomaat plastic 1 liter
Voederautomaat met inhoud van 1 liter. Ook ideaal voor buitenvogels.
€ 8,90 € 6,95
Niet voorradig
Glazen flesautomaat 1 liter
Aanbieding
Glazen flesautomaat 1 liter
Glazen flesautomaat voor vogelvoer.
€ 7,99 € 6,95
Niet voorradig
Warmteplaat Kuikens 30x30 met Regelaar
Warmteplaat Kuikens 30x30 met Regelaar
Deze warmteplaat is geschikt voor maximaal ± 20-25 kuikens. Met name de eenvoudige verstelling van de poten, maakt de nieuwe warmteplaat zeer praktisch en geeft een enorme tijdsbesparing. Alle voordelen op een rij:     Eenvoudige hoogteverstelling     Verbeterde isolatie (PU)     Hogere plaattemperatuur als voorheen     Laag energieverbruik     Dubbele veiligheid door temperatuurzekering en weerstandszekering     LED indicatielampje Waarom een warmteplaat? Een warmteplaat is een vervanging van de natuur, waar de kuikens bij een kloek onder de veren zitten. Zeer natuurlijk met als enorm voordeel dat de kuikens zeer snel afharden, omdat ze sneller in de veren zitten. Hierdoor blijven de kuikens gezonder. De levensduur van een warmteplaat is zeker 10 jaar en de kans op storing is minimaal. Materialen De warmteplaat is gemaakt van kunststof, waaronder grotendeels ABS kunststof. Dit materiaal is sterk en duurzaam. De hoogte van de poten kan eenvoudig worden versteld door de gele klem aangeduid met “PUSH” in te drukken. Binnenin de warmteplaat vindt u een polyurethaan isolatiedeel met een zeer hoge isolatiewaarde. Hierop is de verwarming bevestigd. Zeer lage energiekosten Een warmteplaat verbruikt veel minder stroom dan een warmtelamp. Deze besparing kan wel oplopen tot €7,26 per week, afhankelijk van het model. De aanschafprijs van de warmteplaat kunt u dankzij deze besparing in 8-20 weken terug verdienen. Een zeer goede investering dus! Garantie Standaard geven wij 12 maanden garantie op dit product.
€ 39,00
Niet voorradig

Kip en Vogel Benodigdheden

Houdt u kippen of heeft u vogels? Bij Haskom vindt u een uitgebreid assortiment van alles wat u nodig heeft om uw kippen of vogels gezond te houden. Van hoge kwaliteit voer tot handige benodigdheden voor water, huisvesting en verzorging. 

Het houden van kippen of vogels is een erg leuke bezigheid. Kippen leveren naast gezelligheid ook eieren en hebben daarom extra zorg nodig. Sommige vogels kunnen heel oud worden, mits ze goed gehuisvest en verzorgd worden. Vogels en kippen houden is dus een zeer bevredigende hobby waar u veel plezier van zult hebben.

Voeding Kip en Vogel

Het belangrijkste is uiteraard de voeding voor kip en vogel. Uitgekiende voeding bevat alles wat kippen en vogels nodig hebben om gezond en lang te kunnen leven. De meeste vogels en kippen pikken graag een graantje mee, maar ze hebben ook dierlijke eiwitten nodig. Goede kwaliteit vogelvoer en kippenvoer levert dat. Dit zorgt er voor dat de vogels en kippen lang gezond blijven en in het geval van de kippen, lekkere eieren leggen. 

Verzorging Kip en Vogel

Naast voeding is verzorging ook belangrijk. Denk hierbij aan zand voor in de kooi, of kippengrit voor in het kippenhok. Ook leveren we drinkwatersystemen voor kippen en vogels zodat ze altijd toegang hebben tot schoon drinkwater. 

Benodigdheden Kip en Vogel Kopen

Dus bent u fervent kippenhouder of bent u trots op uw vogels og vissen? Bij Haskom vindt u alles wat u nodig heeft om er voor te zorgen dat uw lang van deze dieren kunt genieten. Heeft u vragen over ons assortment of zoekt u iets specifieks? Vraag gerust, we helpen u graag met een oplossing. Bij ons is de klant namelijk geen debiteurnummer en zijn we trots op het persoonlijke contact dat we met de klanten hebben. En dat blijkt, want onze klanten beoordelen Haskom met een 9,4 gemiddeld!


Laatst bekeken producten