Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Huis en Tuin/ Schilderen

Schilderen

Weergave:

Alles om te Schilderen

Is uw huis of schuur toe aan een schilderbeurt? Door dit van tijd tot tijd te doen, verlengt u de levensduur van het hout en daarmee van uw kozijnen, schuur en ander houtwerk in en om het huis. Met de juiste schildersbenodigdheden is deze klus zo geklaard. Verf, kwasten, terpentine en handschoenen zijn allemaal bijzonder handig wanneer u zelf gaat schilderen. Hiermee zorgt u dat u het schilderwerk efficiënt kan doen zonder dat uzelf er onder komt te zitten. Dus zoekt u nog schildersbenodigdheden? Dan bent u bij Haskom aan het juiste adres. 

Schildersbenodigdheden Kopen

Schildersbenodigdheden online kopen is erg makkelijk, omdat u dit op een tijdstip kunt doen dat voor u het beste uit komt. Rustig producten vergelijken en beslissen wat u allemaal nodig heeft, zonder dat u lastig gevallen wordt door winkelbediendes. Heeft u toch advies nodig? We staan u graag te woord via onze chat service rechtsonderin of het contactformulier. Dus ook daarin bieden we service én het gemak van online winkelen. Of dit dus voor alles om te schilderen is of voor uw huisdieren. Bij Haskom bent u een klant met een verhaal, niet een debiteurnummer. 

Welke Schildersbenodigheden heeft u nodig?

Een goeie schildersklus begint uiteraard met de juiste verf. Buiten- of binnenverf en op waterbasis of op terpentinebasis. Dit moet u even goed bekijken, want om verf iets te verdunnen en hoe u de kwasten en rollers na de tijd schoonmaakt, is dus op basis van het type verf dat u koopt. Vervolgens heeft u kwasten en/ of rollers nodig en verfbakken om de verf in over te hevelen. Schilderstape, afdekzeil en handschoenen voor uzelf zorgen dat de schildersklus ook netjes blijft en dat er geen verfspatten op meubilair, de muur of u komen. Deze dingen zijn vaak het goedkoopst, dus zorg dat u voldoende in huis hebt. 

Voordat u gaat schilderen, moet u eerst het oppervlakte opschuren en stof- en vetvrij maken met terpentine. Dit zorgt er voor dat de verf beter hecht. Schildert u op nieuw hout? Gebruik dan eerst grondverf zodat de laklaag mooi op het hout komt. De kleur is verder aan u en het resultaat van zelf uw houtwerk schilderen is zeer bevredigend. 

Kwaliteit Schildersbenodigdheden bij Haskom

En daarom kiest u uiteraard voor kwaliteit. Die vindt u bij Haskom. We leveren alles uit voorraad en gaan graag met u in gesprek wanneer u een grote order wilt plaatsen om de mogelijkheden te bespreken. Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!


Laatst bekeken producten