Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Magazijn en Facilitair/ Legbordstellingen

Legbordstellingen

Weergave:

Legbordstellingen: de oplossing voor elk magazijn

Elk bedrijf en elke agrariër wil zijn schuur of zijn magazijn netjes opgeruimd zien. Dat gaat niet vanzelf; goede materialen helpen daarbij. Voor je magazijninrichting kun je uitstekend bij HasKom terecht. Legbordstellingen zijn de basis om je magazijn opgeruimd te krijgen en te houden. Ze zijn stevig, flexibel en je ruimt er op een efficiënte manier je onderdelen en andere materialen mee op. Samen met de magazijnbakken en stellingbakken uit onze webshop heb je een simpel, relatief goedkoop en slim systeem voor je magazijninrichting.
 

Legbordstellingen: opgeruimd staat netjes

Een opgeruimd magazijn of een nette schuur ziet er aantrekkelijk uit. Je kunt met een gerust hart je klanten of bezoekers welkom heten. Ook werk je veiliger wanneer alles netjes opgeruimd is. Geen risico op uitglijden, verwonden of vallen door rondslingerende onderdelen. Daarnaast is een opgeruimd magazijn efficiënt en kostenbesparend. Je hoeft nooit te zoeken naar spullen en je hebt geen verlies door beschadiging of verlies. Allemaal goede redenen om aandacht te besteden aan de opslag van onderdelen en materialen in je bedrijf.
 

Complete magazijninrichting

Bij HasKom kun je terecht voor je complete magazijninrichting. Naast de legbordstellingen zijn er de stellingbakken om je kleinere onderdelen in op te bergen. Ze zijn er in verschillende formaten en zelfs in verschillende kleuren. Allerlei soorten magazijnbakken zorgen ervoor dat je ook andere materialen goed op kunt bergen. De legbordstellingen zijn van het bekende merk GS3 dat garant staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Gemaakt van staal zijn de stellingen sterk en stabiel. Ze zijn gemakkelijk zelf op te bouwen en er zijn allerlei accessoires voor verkrijgbaar, zoals achterwanden, deurtjes en ladeblokken. Ze zijn gemakkelijk verstelbaar en bieden de mogelijkheid om tussenschotten aan te brengen. Alles om te zorgen voor een opgeruimde werkruimte.
 

Legbordstellingen kopen

Bij HasKom koop je de beste magazijnstellingen. Legbordstellingen van GS3 bijvoorbeeld. Of je nu een professioneel bedrijf bent of een actieve hobbyist, je kunt ze rustig thuis bestellen nadat je alle informatie in onze webshop hebt bestudeerd. We brengen je bestelling snel bij je thuis. Heb je toch nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden!
 


Laatst bekeken producten