Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Veehouderij

Alles voor op en om de boerderij Laat mij zien!

Magazijninrichting

Alles voor een opgeruimd magazijn Ontdek meer
Hieronder vindt je alle producten die geassocieerd worden met "takel".

Koelift Vink
Aanbieding
Koelift Vink
Koelift Vink is: • Eenvoudig aan te brengen. • Onmisbaar op ieder veebedrijf. • Zodanig geconstrueerd dat er bij deskundig gebruik geen kwetsuren rond het heupbeen optreden.   Hoe te gebruiken: 1. Draai de spindel stevig aan. 2. Hijs het dier langzaam omhoog zodat het kan gaan staan. 3. Zodra het dier staat neem dan de spanning van de kabel. 4. Het apparaat dient nu alleen om er voor te zorgen dat het dier niet meer opzij valt. 5. Het heeft geen zin om dieren die niet zelf kunnen blijven staan langere tijd in de takel te laten hangen. 6. Het is wel belangrijk deze dieren iedere drie uur op de andere zijde te leggen. Ook hiervoor kan het apparaat gebruikt worden.  
€ 144,50 € 110,95
Niet voorradig


Merken waar wij mee werken

Onze visie

Als eigenaar van een bedrijf wilt u zo fijn en efficiënt mogelijk kunnen werken. Naar onze mening heeft u daar goede leveranciers voor nodig om het bedrijfsproces ongestoord te kunnen laten verlopen. Wij staan voor producten van zeer goede kwaliteit en snelle leveringen zo dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten. Bij ons staat dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Bij het bepalen van ons assortiment en advies bij verkoop staat het belang van dier, mens en milieu voorop.
Bekijken

Onze laatste blogberichten

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden Wanneer je koe of paard last heeft van ongedierte als vliegen, dazen of muggen, dan wordt het dier daar heel onrustig van. Ook kan ongedierte ziekten overbrengen of beschadigingen op de huid veroorzaken waar een paard of koe veel last van kan zijn....

2022-01-27