Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Veehouderij

Alles voor op en om de boerderij Laat mij zien!

Magazijninrichting

Alles voor een opgeruimd magazijn Ontdek meer
Hieronder vindt je alle producten die geassocieerd worden met "kalverdiarree".

Licopect Stop 2,5 kg
Licopect Stop 2,5 kg
Oplosbaar middel voor kalveren , dat de darmwerking bevordert.  Stopzetten van de melkvoeding is met Licopect Stop niet meer nodig, want Licopect Stop kunt u gewoon door de melkvoeding geven.   Licopect Stop is de nieuwste oplossing om de ontlasting dikker te maken.   Licopect Stop • Bevordert de darmwerking. • Helpt ontlasting dikker te maken. • Helpt bij het opnemen van vocht uit de darmen. • Kan gewoon door de melkvoeding worden vermengd. • Is veilig voor alle jonge dieren en kan zonder problemen worden ingezet bij een koppelvoeding.   Aanvullend diervoeder voor kalveren.   Voederadvies 1e dag 2x daags 50 g in 2 l melkvoeding. 2e dag 2x daags 25 g door de melkvoeding. 3e dag 1x per dag 25 g door de melkvoeding Stopzetten van de melkvoeding is niet meer nodig.
€ 66,95
Op voorraad


Merken waar wij mee werken

Onze visie

Als eigenaar van een bedrijf wilt u zo fijn en efficiënt mogelijk kunnen werken. Naar onze mening heeft u daar goede leveranciers voor nodig om het bedrijfsproces ongestoord te kunnen laten verlopen. Wij staan voor producten van zeer goede kwaliteit en snelle leveringen zo dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten. Bij ons staat dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Bij het bepalen van ons assortiment en advies bij verkoop staat het belang van dier, mens en milieu voorop.
Bekijken

Onze laatste blogberichten

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden Wanneer je koe of paard last heeft van ongedierte als vliegen, dazen of muggen, dan wordt het dier daar heel onrustig van. Ook kan ongedierte ziekten overbrengen of beschadigingen op de huid veroorzaken waar een paard of koe veel last van kan zijn....

2022-01-27
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan nimmer persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Geachte bezoeker,

In verband met vakantie is de levertijd langer dan u van ons gewent bent.
In week 31, 32 en 33 zal de levertijd circa 3-5 werkdagen zijn.

Voor exacte levertijden kunt u bellen of een Whatsapp sturen naar 06-51760335

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Team HasKom