Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Veehouderij

Alles voor op en om de boerderij Laat mij zien!

Magazijninrichting

Alles voor een opgeruimd magazijn Ontdek meer
Hieronder vindt je alle producten die geassocieerd worden met "citonol".

Citonol 1 ltr
Aanbieding
Citonol 1 ltr
Toe te passen op de huid, speenhuid, schede en klauwen. Voor het wassen en reinigen van de huid, zoals bij verlossingen. Voor een sterk reinigend en verzorgend effect op de klauw(huid) en speenhuid. Citonol heeft een karakteristieke geur.  Toepassing en gebruik     Voor reiniging van de schede:                 ½ tot 2% (5-20 ml per liter water).     Voor verzorging van de speenhuid:                 2% (20 ml per liter) toevoegen aan uw wateroplosbare dip- of spraymiddel.     Voor het wassen van de huid:                 2-3% (20-30 ml per liter water).     Voor een doeltreffende verzorging van de klauw en klauwhuid*:                 3-4% (30-40 ml per liter water).     Voor een doeltreffende reiniging van de huid:                 3-6% (30-60 ml per liter water).  * Direct op en tussen de klauwen en/of ook door het voetbad. Samenstelling Etherische oliën, ethylalcohol, glycerine, zeep en naftaline.
€ 25,65 € 21,95
Op voorraad


Merken waar wij mee werken

Onze visie

Als eigenaar van een bedrijf wilt u zo fijn en efficiënt mogelijk kunnen werken. Naar onze mening heeft u daar goede leveranciers voor nodig om het bedrijfsproces ongestoord te kunnen laten verlopen. Wij staan voor producten van zeer goede kwaliteit en snelle leveringen zo dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten. Bij ons staat dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Bij het bepalen van ons assortiment en advies bij verkoop staat het belang van dier, mens en milieu voorop.
Bekijken

Onze laatste blogberichten

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden Wanneer je koe of paard last heeft van ongedierte als vliegen, dazen of muggen, dan wordt het dier daar heel onrustig van. Ook kan ongedierte ziekten overbrengen of beschadigingen op de huid veroorzaken waar een paard of koe veel last van kan zijn....

2022-01-27