Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Wat kan ik met een Karabijnhaak doen?

Wat kan ik met een Karabijnhaak doen?

Wat kan ik met een Karabijnhaak doen? 

Je staat er niet altijd bij stil, maar een karabijnhaak is een verdraaid handig hulpmiddel. Je vindt ze vaak in de winkel bij de ijzerwaren, of zoals hier in hun eigen categorie. Wij durven er een lief ding om te verwedden dat je vast wel ergens een karabijnhaak voor gebruikt. Denk hierbij aan banden vastzetten bij de caravan, het ophangen van de schommel van je kind of aan je tas. Maar waar kun je karabijnhaken nog meer voor gebruiken? Wij hebben een paar leuke tips voor je om meer te halen uit dit ondergewaardeerde onderdeel van ijzerwaren. 

1. Tassendrager

Heb je veel tasjes om te dragen? Gebruik een karabijnhaak om meerdere tasjes te bundelen en ze zo bij elkaar te houden. Koop een grote haak en creëer zo een stevig handvat voor al die tassen. Karabijnhaken zijn ook handig als extra opbergmogelijkheid aan de kinderwagen. Een haak aan het handvat van de kinderwagen kan dienen om speeltjes, een tas of de jas van je kind aan op te hangen zonder dat het er vanaf kan glijden. 

2. Ophangen met een Karabijnhaak

Voordeel van karabijnhaken is, dat je er van alles aan op kunt hangen dat je vervolgens even weg kunt halen of ergens anders op kunt hangen. De schommel noemden we net al even. Leuk voor de kleine om te schommelen, maar je wilt hem (de schommel, niet je kind) niet steeds in de deuropening hebben hangen. Met een karabijnhaak klik je hem zo van de ogen en ruim je hem op. Een hangstoel of hangmat kunnen op dezelfde manier makkelijk opgeruimd en weer opgehangen worden. En wat denk je van zonnedoeken? Met een karabijnhaak in de ogen van het doek, koppel je hem met weinig moeite aan de haken in de muur of voor je raam. 

3. Aan je sleutelhanger

Hang een kleine karabijnhaak aan je sleutelbos en klik die vast aan een ring in je tas of binnenzak. Zo raak je je sleutels nooit meer kwijt! 

4. Verleng tijdelijk kettingen

Heb je een bepaalde lengte aan ketting nodig, maar heb je alleen maar losse delen? Met karabijnhaken verleng je gemakkelijk (tijdelijk) je kettingen. Ook voor sjorbanden zijn ze heel geschikt. Karabijnhaken zijn heel sterk en kunnen aardig wat spanning hebben. Verleng je sjorbanden met een karabijnhaak, of gebruik de haak om een band ergens aan te kunnen bevestigen om zo bijvoorbeeld iets op het dak van je auto te kunnen vervoeren. 

5. Extra accessoire aan je tas

Bevestig een karabijhaak aan je rugzak wanneer je op vakantie gaat of gaat reizen. Hier hang je dan je pannen, extra schoenen, handschoenen of een plastic tas voor afval aan. 

Conclusie

Karabijnhaken zijn ontzettend handige dingen om in huis te hebben. Zorg dat je meerdere groottes hebt voor verschillende doeleinden, zo grijp je nooit mis. 
 

    28-09-2021 15:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan nimmer persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Geachte bezoeker,

In verband met vakantie is de levertijd langer dan u van ons gewent bent.
In week 31, 32 en 33 zal de levertijd circa 3-5 werkdagen zijn.

Voor exacte levertijden kunt u bellen of een Whatsapp sturen naar 06-51760335

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Team HasKom