Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Veehouderij

Alles voor op en om de boerderij Laat mij zien!

Magazijninrichting

Alles voor een opgeruimd magazijn Ontdek meer
Hieronder vindt je alle producten die geassocieerd worden met "peppel".

Nijhuis Klomp Populier Rond Traditioneel Peppel
Nijhuis Klomp Populier Rond Traditioneel Peppel
Klomp peppel geel. • Door orthopedische vormgeving veel steun voor de voeten. Dit is vooral voor kinderen van belang i.v.m. hun ontwikkeling voor een goede lichaamshouding. • Hygiënisch. Hout neemt voetvocht op en door de ruimte in de klomp altijd frisse lucht rondom de voet. • Door de isolerende en ventilerende eigenschappen van hout zijn klompen in de winter warm en in de zomer koel. • Klompen zijn veilig, de voeten worden aan alle kanten beschermd door het hout, CE-gecertificeerd.
€ 16,95
Op voorraad


Merken waar wij mee werken

Onze visie

Als eigenaar van een bedrijf wilt u zo fijn en efficiënt mogelijk kunnen werken. Naar onze mening heeft u daar goede leveranciers voor nodig om het bedrijfsproces ongestoord te kunnen laten verlopen. Wij staan voor producten van zeer goede kwaliteit en snelle leveringen zo dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten. Bij ons staat dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Bij het bepalen van ons assortiment en advies bij verkoop staat het belang van dier, mens en milieu voorop.
Bekijken

Onze laatste blogberichten

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden

Ongediertebestrijding bij Koeien en Paarden Wanneer je koe of paard last heeft van ongedierte als vliegen, dazen of muggen, dan wordt het dier daar heel onrustig van. Ook kan ongedierte ziekten overbrengen of beschadigingen op de huid veroorzaken waar een paard of koe veel last van kan zijn....

2022-01-27