Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis!
Top producten voor bodemprijzen!
Bij ons is de klant koning, geen (debiteur)nummer!
Logo Haskom

Assortiment

Klantenservice

Home/ Huis en Tuin/ Houtpellets

Houtpellets

Filter
Resultaten
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
Plospan Houtpellets Bruin 10 kg
Plospan Houtpellets Bruin 10 kg
Plospan houtpellets bruin zijn gemaakt van 70% loofhout en 30% naaldhout wat resulteert in een rustig vlambeeld en hoog rendement. Het is dan ook een typisch Nederlands product uit voornamelijk lokale bosbouw. De installatie dient wel ingesteld te worden op dit type houtpellets. (lagere pellettoevoer en hogere luchttoevoer) TIP: raadpleeg uw installateur voor de juiste afstelling van uw kachel/installatie. Indien uw kachel/installatie niet voorzien kan worden van de juiste parameters kunt U kiezen voor “witte” houtpellets (naaldhout). (Hoger verbruik, lager rendement en een hoger fijnstofgehalte in de rookgassen)
€ 4,10
Niet voorradig
Pure Power Houtpellets Wit 15 kg
Pure Power Houtpellets Wit 15 kg
Witte houtpellets zijn geproduceerd uit 100% naaldhout en zijn er in verschillende ‘witte’ versies (afhankelijk van het soort naaldhout). De witte houtpellet is in Europa de bekendste en meest voorkomende soort. Deze houtpellets kenmerken zich door een schone verbranding, een hoge energiewaarde, lage asgehaltes en weinig onderhoud. Wel blijkt in de praktijk dat de bruine houtpellets meer warmte afgeven in een houtpelletkachel. Praktische kenmerken Gemaakt van naaldhout Zeer schone verbranding waardoor de kachel minder vaak schoongemaakt hoeft te worden Rustig vlambeeld en goede warmteafgifte in vergelijking met bruine (loofhout) pellets Bij goede afstelling van de kachel nooit een zwart ruitje Hoog rendement dankzij de hoge verbrandingswaarde Theoretische kenmerken Diameter: 6mm Calorische waarde: 17,46 Mj/Kg = 4,8Kwh/kg Vochtgehalte: 7,39% | Asgehalte: 0,28% Assmelttemperatuur: 1500°C Bulk dichtheid: 681kg/m3
€ 7,55
Niet voorradig
Qlima Hepa filter voor ASZ 1010/1020
Aanbieding
Qlima Hepa filter voor ASZ 1010/1020
Hittebestendig hepa filter voor Qlima asstofzuigers ASZ 1010 en 1020.
€ 7,50 € 6,99
Niet voorradig
Qlima Hepa filter voor ASZ 2010/2020
Aanbieding
Qlima Hepa filter voor ASZ 2010/2020
Hittebestendig hepa filter voor Qlima asstofzuigers ASZ 2010 en 2020.
€ 7,50 € 6,99
Niet voorradig

Wat zijn Houtpellets?

Houtpellets ontstaan door het samenpersen van zaagsel van voornamelijk loofbomen en naaldbomen. Dit fijne en onbehandelde zaagsel is een bijproduct van het verzagen van bomen. Het resthout wordt tot zaagsel vermalen en dit wordt tot houtpellets verwerkt. Houtpellets zijn schoon, erg zuinig en CO2-neutraal. Het asgehalte is na verbruik minder dan 0,6% en dit kunt u naderhand als compost in de tuin gebruiken. Geen overbodig afval dus. 

Houtpellets zijn Energiebommetjes

Houtpellets zijn een milieuvriendelijke bron van energie. Deze vorm van biomassa krijgt niet alleen binnen het midden- en kleinbedrijf steeds meer aandacht, ook consumenten stappen over op deze schone en prettige manier van branden. Houtpellets leveren veel warmte en hebben weinig restafval. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor privé gebruik. Bij Haskom kunt u kiezen uit bruine of witte houtpellets. De bruine levert meer warmte en is vervaardigd uit 100% lokaal naald- en loofhout. De witte houtpellets zijn schoner en hebben een lager asgehalte. Dit wordt gemaakt uit Europese naaldbomen. 

Houtpellets van hoge Kwaliteit

Bij Haskom vindt u alleen de hoge kwaliteit houtpellets. Geen sloophout, verlijmde delen of andere mogelijk schadelijke stoffen. Verbranding van houtpellets is daarom zeer schoon. 

Houtpellets Kopen

Koop uw houtpellets of ijzerwaren bij Haskom en u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit en uitstekende service. Bij ons bent u geen debiteurnummer maar een klant met een verhaal en specifieke wensen. Wij zullen er alles aan doen om aan deze wensen te voldoen en denken graag met u mee. Vragen over dit product of andere uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op!


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan nimmer persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Geachte bezoeker,

In verband met vakantie is de levertijd langer dan u van ons gewent bent.
In week 31, 32 en 33 zal de levertijd circa 3-5 werkdagen zijn.

Voor exacte levertijden kunt u bellen of een Whatsapp sturen naar 06-51760335

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Team HasKom